وی تأکید کرد که در مرزهای جنوبی کشورمان امکانات برای نقل و انتقال وجود دارد و با مشکلی در این زمینه روبرو نخواهیم شد؛ اما زائران هرچه زودتر از عراق خارج شوند، خدمات رسانی به آنان بهتر و مطلوب تر انجام خواهد شد.
سرکنسول ایران در بصره ظرفیت کربلا را برای اقامت میلیونی زائران کافی ندانست و از زائران ایرانی خواست پس از زیارت، زمان زیادی در خاک عراق توقف نکنند و زودتر بازگردند تا مجال زیارت برای دیگران نیز فراهم شود و هنگام خروج نیز در مرز با مشکل روبرو نشوند.
مختص آبادی با بیان اینکه برای بازگشت زائران از طریق مرزهای جنوبی به کشور، هماهنگی های لازم صورت گرفته، گفت: روزانه ۴- ۵ قطار نیز از کربلا به مقصد بصره حرکت خواهد کرد.
سرکنسول ایران در بصره، ورود روزانه زائران را از دو روز پیش به این سو در مرزهای جنوبی با روند نزولی همراه دانست اما اظهار کرد: در روزهای اخیر ورود زائران از سایر کشورها از مرز شلمچه افزایش داشته، به طوری که تعداد آنان تا روزانه حدود ۸ تا ۱۰ هزار نفر نیز رسیده است.
بیشترین زائرانی که به گفته مقامات مرزی ایران و عراق از مرزهای جنوبی در شلمچه و چذابه وارد عراق شده اند، زائران پاکستانی، آذربایجانی، هندی و نیز کشورهای حوزه خلیج فارس هستند.
دو گذرگاه مرزی شلمچه و چذابه از امکانات خوبی برخوردارند؛ به طوری که زائران ایرانی هنگام ورود از این مرزها عمدتاً ابراز رضایت کردند.
دیدگاه بگذارید