به گزارش موکب اربعین حسینی :
رضایت رییس ستاد اربعین حسینی از خدمات بیمه دانا
رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: برخی از کسانی که در سامانه سماح ثبت نام کردهاند هنوز مدارکشان را تکمیل نکردهاند که این تعداد رقمی در حدود ۲۰۰ هزار نفر است در رابطه با صدور ویزا این امر تا ۲۸ آبان ادامه دارد که البته تمدید نمیشود زیرا از روز ۲۸ آبان تا اربعین فقط ۲ روز باقی میماند که صدور هرگونه ویزایی در این مدت باقی مانده منطقی نیست.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بیمه دانا، حسین ذوالفقاری رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی افزود: در مورد هزینههای سفر اربعین باید بگویم که همه دستاندرکاران ستاد اربعین در تلاش هستند تا هزینههای سفر را کاهش دهند زیرا بسیاری از افراد آرزوی سفر به عتبات را دارند و این وظیفه ماست که هزینههای سفر را تسهیل کنیم.
ذوالفقاری ادامه داد: ما در سال گذشته مشکلات زائران اربعین را بررسی کردیم که یکی از آن بیمه بود، در حادثه منا سطح بیمه فوت، ۵۵ میلیون تومان بود؛ در حالی که این پوشش برای زائرین اربعین ۱۹۳ میلیون تومان است. ما سال گذشته زمانی برای فکر کردن به مسئله بیمه زائران را نداشتیم این در حالی است که بیمه مسئله مهمی است و شامل اتفاقا امنیتی و تصادفات میشود که پوشش کامل را شامل میشود. یکی دیگر از مشکلات ما مسئله بیمارانی بود که مجبور شدند در بیمارستانهای عراق بستری شوند، در پوشش بیمهای امسال یک میلیون تومان حق درمان بیماران سرپایی، ۱۵ میلیون تومان حق بستری در نظر گرفته شد، جمعیت هلال احمر نیز در کشور عراق مستقر هستند و خدمات سرپایی را به صورت رایگان ارائه میدهند.
وی گفت: حدود یک میلیون دلار از طرف بیمهگر ارز به عراق فرستاده شده تا در صورت بروز هرگونه مشکلی، خدمات لازم بدون فوت وقت و معطلی به حادثه دیده ارائه شود؛ در حال حاضر شرکت بیمه دانا توانسته خدمات مورد انتظار ما را به زائران حسینی ارائه دهد و زائران امسال زیر پوشش این بیمه به عتبات سفر میکنند. بیمه داخلی ما فقط در محدوده مرزهای داخلی خدمات ارائه میدهند این درحالی است که بیمارستانهای عراق تنها با پرداخت پول حاضر به پذیرش و درمان زائران هستند؛ حق بیمه زائران شامل ۱۸هزار و ۸۰۰ به همراه ۶۰۰۰ تومان به خدمات هلال احمر تعریف شده که خود زائر باید آن را بپردازد.
رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی یادآور شد: پارکینگهای در نظر گرفته شده برای خودروهای شخصی ظرفیتی نزدیک به ۲۰ هزار خودروی را در برمیگیرد، بخش امنیت ماشینهای شخصی برای ما، مسئله مهمی است، نگهداری و تکمیل پارکینگها هم بسیار مهم هستنند، ما باید تا چند سال دیگر زیرساختهای لازم برای سفر اربعین را در دو کشور ایران و عراق را رفع و رجوع کنیم، با بررسیهای صورت گرفته مشخص شد پارکینگها باید توسعه یابند، عزیمتهای امسال نسبت به سال قبل نشان میدهد که سفرها روند صعودی دارند و پیوسته بر حجم آن افزوده میشود، اما در رابطه با خدمات رایگان اربعین باید گفت که در داخل عراق، اسکان و تغذیهای که جنبه مردمی دارند رایگاناند که مردم دو کشور ایران و عراق را شامل میشود، ما یک میلیون پرس غذا را به صورت روزانه پیشبینی کردهایم و نیز ۷۰۰ هزار اسکان، حمل و نقل نیز شامل اتوبوسهای شهرداری و تریلرهای سپاه است که داخل خاک عراق به صورت رایگان خدمات میدهند، در ایران ۵۰۰ هزار پرس غذا در مرزها و ۳۰۰ هزار اسکان رایگان در نظر گرفته شده و مسائل مربوط به بهداشت و درمان نیز رایگان است.
دیدگاه بگذارید